OBS - HUSK - Coronapas (negativ coronatest - maks 72 timer gammel eller færdig vaccination), medbringes til hver behandling. Mundbind/visir og afspritning er obligatorisk.

Fysiurgisk- og idrætsmassage

Fysiurgisk- og idrætsmassage går ud på de samme principper; at løsne og frigive affaldsstoffer som giver bedre velvære. Kredsløbet bliver stimuleret og blodcirkulationen forbedres samt blodtilførslen stiger i musklerne.

Massagen kan være hård, når jeg skal arbejde i dybden med musklerne og fjerne spændinger, derfor er det vigtigt med væske både før og efter.
 
Massagen hjælper spændte muskler til at slappe af samt hjælper på betændelsessymptomer og helbredelsen uden at undertrykke den naturlige proces.
 
Der sker mange ting under en massage. Kredsløbet bliver stimuleret, væskeansamlinger bliver transporteret med lymfen, hæmoglobinindholdet stiger, blodcirkulationen stiger i huden, lungernes udånding stiger, blodtilførslen stiger i musklerne og affaldsstoffer fjernes.
 
Massagen arbejder i dybden med musklerne og fjerner eventuelle spændinger. Massagen kan også gives som en afslappende massage, hvor man med blide strøg og tryk bliver behandlet på hele kroppen.
 
Endelig kan man også vælge udelukkende at få en ansigtsmassage, som virker afslappende og som spænder ud i ansigtets spændte muskler. Dejligt i forbindelse med stress og hovedpine.
Susanne Bak | Harbogade 66, 6990 Ulfborg  | Tlf.: 40 44 49 22