Fysiurgisk- og idrætsmassage

Sportsmassage eller fysiurgisk massage går ud på de samme principper, netop at slippe af med infiltrationer og forebygge dannelsen af sammenvoksninger og sammentrækning af musklerne.
 
Massagen hjælper spændte muskler til at slappe af samt hjælper på betændelsessymptomer og helbredelsen uden at undertrykke den naturlige proces.
 
Der sker mange ting under en massage. Kredsløbet bliver stimuleret, væskeansamlinger bliver transporteret med lymfen, hæmoglobinindholdet stiger, blodcirkulationen stiger i huden, lungernes udånding stiger, øget udskillelse af urin og afføring, blodtilførslen stiger i musklerne og affaldsstoffer fjernes, forhøjet kirtelaktivitet.
 
Massagen kan være hård, når man skal arbejde i dybden med musklerne og fjerne eventuelle spændinger. Massagen kan også gives som en afslappende massage, hvor man med blide strøg og tryk bliver behandlet på hele kroppen.
 
Endelig kan man også vælge udelukkende at få en ansigtsmassage, som virker afslappende og som spænder ud i ansigtets spændte muskler. Dejligt i forbindelse med stress og hovedpine.
Susanne Bak | Harbogade 66, 6990 Ulfborg  | Tlf.: 40 44 49 22